- Dołączył: 2009-03-30
- Miasto: Meszna
- Liczba postów: 7074
5 kwietnia 2012, 14:11
Czy ktos wie moze czy mleko gotowane skondensowane w puszce(konkretnie to mam na mysli):

to to samo co masa kajmakowa?Bo juz nie wiem nic z tego:-/
5 kwietnia 2012, 15:05
jak otworzysz puszk,ę to ta masa jest taka na maxa sztywna. kiedyś sie te zwykłe mleko gotowało i wychodizło bardziej lejące. Teraz żeby cokolwiek z tym robić musisz to troszkę utrzec na puszkę daj 1/4 kostki masła - wystarczy i zmiksuj. bedzie ci łatwiej nakładać rozsmarowywać ...i bedzie bardziej smakowe...
- Dołączył: 2009-03-30
- Miasto: Meszna
- Liczba postów: 7074
5 kwietnia 2012, 15:13
jagoa dzieki piekne,teraz kapuje o co chodzi

To w takim razie zmiksuje z maslem.
6 kwietnia 2012, 11:53
to już jest mega słodkie i smaczne więc nie czaję po co ma być mega słodkie i tłuste