- Dołączył: 2012-02-06
- Miasto: Częstochowa
- Liczba postów: 714
6 maja 2012, 07:26
Mam ochotę na kurczaka z zielonym groszkiem konserwowym natomiast nie wiem czy mam go ugotować, sparzyć czy podpiec na oliwie.
Liczę na jakąś pomoc ;)
6 maja 2012, 09:33
gotowany, a jest jeszcze smaczniejszy razem z gotowaną marchewką :)
- Dołączył: 2012-02-13
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 13239
6 maja 2012, 09:40
Gotowany najzdrowszy i najbardziej dietetyczny
- Dołączył: 2012-02-19
- Miasto:
- Liczba postów: 956
6 maja 2012, 10:03
z konserwowym chyba nie musisz nic robić, ewentualnie sparzyć, jeżeli chcesz na ciepło, bo na patelni pewnie by się rozpaćkał po prostu.
Edytowany przez radioactivefatty 6 maja 2012, 10:03