- Dołączył: 2011-11-13
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 112
4 grudnia 2011, 15:12
wrzucam do piekarnika jabłka na jakies 30-40 minut i wyjmuję ciepły, pachnący, rozgrzewający posiłek który uwielbiam i który kojarzy mi się z dzieciństwem u dziadków na wsi. Ten zapach w całym domu roznosił się nieziemsko.......... 

Edytowany przez magicly 4 grudnia 2011, 15:14
- Dołączył: 2011-06-10
- Miasto: Delhi
- Liczba postów: 3730
4 grudnia 2011, 15:14
Pieczone jabłka są pyszne, ale nigdy nie wiem kiedy je wyciągnąć z piekarnika ;/
- Dołączył: 2011-09-10
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 2296
4 grudnia 2011, 15:16
mmm, pycha :) przy ilu stopniach piekłaś?
- Dołączył: 2011-11-13
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 112
4 grudnia 2011, 15:19
nic nie dodaję, piekę na 180 stopniach, nie odmierzam dokładnie czasu, zależy od wielkości jablek, wyjmuję z piekarnika "na oko" 
p.s. zdjęcie zapozyczyłam z netu - moje jablka jeszcze się pieką 
Edytowany przez magicly 4 grudnia 2011, 15:18
- Dołączył: 2011-11-30
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 33
4 grudnia 2011, 15:19
pyszne są <3 tylko ja wsadzam do środka żurawinę :))
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
4 grudnia 2011, 15:20
ja daje do środka miód, orzechy/migdały lub żurawinkę:)
- Dołączył: 2011-11-22
- Miasto: Reda
- Liczba postów: 2382
4 grudnia 2011, 15:23
ja ostatnio zrobilam pieczone jablka nadziewane zurawina i prazonymi orzechami, wyszly pyszne