- Dołączył: 2009-09-22
- Miasto: Dolina Muminków
- Liczba postów: 229
23 września 2011, 10:39
No właśnie.. jak to zrobić,żeby przygotować rybę bez smażenia? Nie mam żadnej specjalnej patelni do grillowania. Folia aluminiowa i na patelnie? Nie spali się to? A jeśli chodzi o gotowanie warzyw na parze.. jak długo powinno się to gotować? Bo chyba dłużej niż w wodzie?
- Dołączył: 2011-04-07
- Miasto:
- Liczba postów: 1928
23 września 2011, 11:03
> Z mikrofali wyjdzie Ci niesmaczna.Możesz normalnie
> grillować na patelni bez tłuszczu (nie musi być
> patelnia "grillowa"), jeśli zaczęło by coś
> przywierać to możesz dodać odrobinę oliwy z oliwek
> albo smażyć na wodzie.Albo tak jak dziewczyny
> pisały- na parze.
Nie polecam tak robic, probowalam i nie skonczylo sie to dobrze, nawet jak dodalam troszeczke oleju.
- Dołączył: 2011-04-07
- Miasto:
- Liczba postów: 1928
23 września 2011, 11:05
Najchetniej juz bym ja zjadla
- Dołączył: 2011-07-08
- Miasto: Totutotam
- Liczba postów: 1999
23 września 2011, 11:47
> Z mikrofali wyjdzie Ci niesmaczna.Możesz normalnie
co kto lubi. Mi bardzo smakuje :)
- Dołączył: 2009-11-15
- Miasto: Madrid
- Liczba postów: 2546
23 września 2011, 21:35
> Z mikrofali wyjdzie Ci niesmaczna.Możesz normalnie
> grillować na patelni bez tłuszczu (nie musi być
> patelnia "grillowa"), jeśli zaczęło by coś
> przywierać to możesz dodać odrobinę oliwy z oliwek
> albo smażyć na wodzie.Albo tak jak dziewczyny
> pisały- na parze.
ryba smazona na wodzie... dobre sobie;)
zupę pewnie gotujesz w piekarniku...
- Dołączył: 2009-11-15
- Miasto: Madrid
- Liczba postów: 2546
23 września 2011, 21:36
> > Z mikrofali wyjdzie Ci niesmaczna.Możesz
> normalnieco kto lubi. Mi bardzo smakuje :)
ja też uwielbiam ;)